Výprava do bájné země Punt - Maneru, María, 1971- (Dobrodružství Klubu stopařů, 2016)
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství. Celá rodina Callenderových doprovází svého přítele dobrodruha Petera Morgana, který se vsadil, že najde bájnou zemi Punt. Nedokážou si však ani zdaleka představit, jaká všechna nebezpečenství na ně číhají