Geniální přítelkyně. - Ferrante, Elena, 1943- (Prostor, 2017)
Druhý díl tetralogie Geniální přítelkyně. Raffaella Cerullová se stala paní Carracciovou a odjíždí na líbánky. Pro vypravěčku Elenu není snadné se s touto změnou vypořádat, stejně jako v dobách školní docházky chce s přítelkyní ve všem držet krok.