Havraní kruhy. - Pettersen, Siri, 1971- (Host, 2017)
Hirka opustila Ymslandu, aby ji zachránila, a vzdala se tak možnosti být nablízku Rimemu, přestože právě po tom touží ze všeho nejvíc. Místo něj ji teď provázejí lovec zapomenutých a slepý. Boj o přežití v lidském světě je ovšem maličkostí ve srovnání s tím, co přijde, když Hika pochopí, kým ve skutečnosti je a jakým nástrojem v mocenské hře se má stát.