Římané. - Riches, Anthony (BB/art, 2016)
Mezi Tungry a městem stojí armáda obávaných parthských katafraktů a tisíců lučištníků a ti všichni jsou odhodláni nenechat jediného z Římanů projít. Již brzy se ale dozví, že Tungrové nejsou jen tak obyčejní vojáci a Marcus Aquila rozhodně není jen tak obyčejný muž. Tungrové se ocitají na území, o které spolu Římané a Parthové po staletí bojují. I nyní hrozí, že drobné šarvátky již brzy přerostou v krutou a nelítostnou válku. Zastavit ji může jediný muž. Marcus Aquila vyráží na zoufalou cestu hluboko na nepřátelské území, aby krále králů v jeho hlavním městě přesvědčil, že existuje i jiné řešení... Nakladatelská anotace.