Stíny minulosti - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 1997)
Tragickou nehodou ztratila Leihg manžela a už nikdy se nechce vázat. Dokáže odolat i záhadnému cizinci, který jí pomohl ve chvíli, kdy to nejvíce potřebovala? A co je to veliké tajemství které před ni stále skrývá? Kam jde když zazvoní telefon?