Yoshi the stonecutter = Joši kameník - Heddle, Rebecca (Dvojjazyčná kniha pro děti, 2012)
Vydavatelství Edika připravilo ve spolupráci s Oxford University Press dvojjazyčné verze patnácti klasických pohádek. V angličtině jsou určeny pro čtenáře ve věku od 7 do 12 let, mohou je ale využít jak učitelé, tak rodiče. Záměrem je rozvíjet slovní zásobu dětí, ale i jejich schopnost porozumět mluvené angličtině a umět příběhy převyprávět vlastními slovy.