Dvojník - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2013)
Stephanie se snaží po rozpadu manželství najít nového partnera. Při neplánovaném výletu do Paříže se seznámí se zajímavým Američanem Peterem Bakerem. Stephanie v budoucnost jejich vztahu nevěří, ale Peter ji po návratu vyhledá a jejich známost pokračuje.