Příprava na přežití : příručka speciálních jednotek : přípravy na okamžik, kdy udeří katastrofa - McNab, Chris, 1970- (Svojtka & Co, 2014)
Připravte sebe i svůj domov na krizové situace! V této příručce najdete jasné a srozumitelné postupy doplněné více než 150 černobílými obrázky. Kapesní formát.