Bourneova totožnost - Ludlum, Robert, 1927-2001 (Domino, 2016)
Ten muž má paměť úplně prázdnou. Ví jen to, že se probral z bezvědomí v ordinaci lékaře na francouzském pobřeží, že má tělo proděravělé kulkami a tvář změněnou plastickou operací. Jedinou mlhavou stopou vedoucí k jeho identitě jsou číslice na filmovém negativu, které patří k tučnému bankovnímu kontu v Curychu. Majitelem konta je nejhledanější světový zabiják. Jmenuje se Jason Bourne