Na dveře klepe smrt - James, Peter 1948- (Brána, 2017)
Pro město Brighton má nevyčíslitelnou hodnotu publicita, která plyne z toho, že se zde natáčí velký hollywoodský film. Pro rockovou superstar Gaiu je to role, jež by jí mohla přinést nominaci na Oscara. Pro detektiva-superintendenta Roye Gracea ze sussexské kriminálky je to noční můra, která se mu odvíjí před očima