Válečníci bouře - Cornwell, Bernard, 1944- (BB/art, 2016)
Válečníci bouře je další kniha Anglosaské kroniky. Uhtred se ocitá v situaci, která nemá snadné řešení. Je nucen rozhodovat se mezi svým rodem a loajalitou k Athelflaed, mezi osobními ambicemi a povinnostmi k saskému světu. Ale ať se rozhodne tak či tak, celou zemí bude znít řinkot zbraní boje mezi vikingy a Sasy