Nezapomeň na mě : román pro mládež - Stínil, Luděk, 1975- (Akcent, 2016)
Láska a nenávist jdou spolu často ruku v ruce. Osudy několika mladých lidí - Ondry, Sama, Bereniky, Kamily a dalších - vygradují během jediného týdne v nečekané a šokující finále