Můj milý deníčku : příběhy z Mackerelské základní školy. - Benton, Jim, 1960- (Fragment, 2014)
Devátá kniha humorných deníkových zápisků školačky Jamie, která tentokrát řeší, zda opravdová kamarádka může být opravdu jen jedna. Pro čtenářky od devíti let.