Můj milý deníčku : příběhy z Mackerelské základní školy. - Benton, Jim, 1960- (Fragment, 2014)
Desátá kniha humorných deníkových zápisků školačky Jamie, která si tentokrát musí vydělat na vstupenky do zábavního parku. Pro čtenářky od devíti let.