Můj milý deníčku : příběhy z Mackerelské základní školy. - Benton, Jim, 1960- (Fragment, 2013)
Jsem Jamie a pokud si myslíte, že už nemám co psát, jste na omylu :-) Teď se mi zrovna dost líbí všechno, co je cizí - přízvuk, oblečení i styl. Navíc se věnujeme jednomu projektu na angličtinu, což se náramně hodí. Pečlivě zkoumáme cizí kultury prostřednictvím jejich textů - už jste někdy zkoušeli analyzovat graffiti na klučičích záchodcích? Fakt poučný! Jinak se tu nic moc neděje... Pořád si říkám, proč musím zrovna JÁ bydlet v takovým Zapadákově?