Můj milý deníčku : příběhy z Mackerelské základní školy. - Benton, Jim, 1960- (Fragment, 2013)
Jsem Jamie a momentálně jsem opravdu strááášně "šťastná". Stalo se to nejhorší, co se mohlo stát! Teta Carol se snad doopravdy zbláznila, když si chce vzít strejdu Angeliny. Jejich svatbou se naplní hned tři nejhorší noční můry: 1. na sebe si budu muset vzít příšerně nadýchané hnědé šaty 2. neminou mě ani hrozně "cool" svatební dřeváky 3. a to nejhorší... budu příbuzná s Angelinou neboli Blonckou! Tak tohle snad nepřežiju!!! Nakladatelská anotace. Kráceno.