Jemně tajemně - Reschová, Stanislava, 1964- (Albatros, 2013)
Hororově laděné příběhy pro starší čtenáře, jejichž hrdiny jsou především děti a teenageři. Tajemné úkazy, noční můry, podivná zvířata, obtížný hmyz, vlkodlak, pobledlé bytosti, ohnivý mužíček, zloděj vzpomínek a další záhady, z kterých jemně mrazí, mají překvapivé vyústění. Tak se trochu hezky bojte, vždyť sedět doma v bezpečí a číst si strašidelnou knížku má něco do sebe!