Příběh dvou staletí. - Harris, Rachel, 1980- (CooBoo, 2014)
Alessandra D'Angeli touží po dobrodružství. Je unavená ze svého života v renesanční Flotencii. Ze všeho nejvíc touží se znovu setkat se svou sestřenkou Cat, která za ní příšla z budoucnosti. A hvězdy vyslyší její prosbu.