H. Ch. Andersen junior. - Capezzone, Thierry, 1963- (Bambook, 2015)
V tomto komiksu se Hans Christian Andersen junior chce stát divadelním hercem. S trochou štěstí získá malou roli, ale všechno se bohužel vyvine jinak. V novém dobrodružném příběhu se setkáme s Jeanem Laplumem, Primadonou, Heinzem, rodiči H. Ch. Andersena a dalšími zajímavými postavičkami