Prodám manžela ... zn. Spěchá - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2015)
Athena je špičková manažerka, má vlastní dům, a dokonce si s kolegou pořídí vyhlášenou rybí restauraci. Řekli byste, že vede život snů? Omyl...! Její každodenní můrou je totiž Mirek, za něhož se z velké lásky vdala hned po skončení střední školy.