Psí historky - Mrkvičková, Iva, 1977- (Akcent, 2014)
Pořídit si psa, který se jmenuje Lotrando, nevypadá hned od začátku jako úplně rozumný nápad. Když se pro to ale rodina rozhodne, nezbývá než snášet všechny útrapy psího (a dětského) dospívání s humorem a nepřestat věřit na zázraky. Jestli opravdu přijdou, to se dozvíte z příběhu, který pobaví všechny pejskaře a majitele jiných "katastrof".