Exekutor - Pánek, Jiří, 1960- (Naše vojsko, 2015)
Hrdinou napínavého, hororově laděného románu je mladý muž, který ztrácí práci, bydlení i přítelkyni a chce si uspořádat další život, ale místo toho se ocitá ve spárech exekutora, jehož jednání je výsledkem neobyčejně zvrhlého myšlení. Kniha je zároveň příběhem dramatického vztahu muže a ženy v současném neutěšeném lichvářsko-exekutorském systému, ve kterém tolik potřebujeme odvahu k normálnímu životu a hodně lásky sahající až za hrob.