Žhavá zóna. - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2015)
Halloween - se svými radostmi i starostmi - je pro každého prachového králíčka jako splněný sen. Jen se zeptejte Lylea, oddaného parťáka Sedony Snowové. Pro Sedonu je to však období plné nočních můr. I když jí nová práce v recepci malého Knoxova hostince na Rainshadowu pomáhá zapomenout na tragickou minulost, bizarní katastrofa v katakombách přivede do jejího podniku partičku neurvalých lovců duchů.