S jedním uchem naveselo - Šabach, Petr, 1951- (Česká povídka, 2011)
Deset povídek českého autora, ve kterých se opět pohybuje na okraji společnosti nebo ve studentských kolektivech, na cestách v cizích zemích. Šest textů bylo publikováno v předchozích povídkových souborech.