Svět za světem - Poisson King, Mary (XYZ, 2012)
Claire Adamsová žije v Londýně s dětmi a manželem. Její život ubíhá jednotvárně až do chvíle, kdy v parku potká neznámého muže, který ji svými podivnými řečmi a tím, že ji zná, poněkud vyděsí. Aby se ho zbavila, kývne na jeho nabídku, že vstoupí do jejích snů. Tím začíná její strastiplná cesta ve druhém světě - paralelním s tím, který zná, ale zároveň naprosto odlišný tím, kdo v něm žije