Od zítřka budu sexy třicítka - Satran, Pamela Redmond (Grada, 2015)
Předloha seriálu Younger od tvůrce kultovního Sexu ve městě. Čtyřiačtyřicetiletá Alice začne během silvestrovské noci se svojí zprvu nevinnou hrou na mladší. Co se ale stane, až se její nevinná lež o tom, kolik jí ve skutečnosti je, prozradí? A záleží na tom vůbec?