Zločin I - Hewson, David, 1953- (Jota, 2014)
Vyšetřovatelka Sarah Lundová se těší na svůj poslední den u kodaňské policie a na stěhování za přítelem do Švédska. Všechno se ale změní, když je v lese za městem nalezena studentka Nanna Birk Larsenová, znásilněná a brutálně zavražděná.