V podezření : krimiromán - Robotham, Michael, 1960- (MOBA, 2015)
Zdá se, že se Josephu O'Loughlinovi, špičkovému klinickému psychologovi, v životě daří - má nádhernou ženu, milující dceru a úspěchy v zaměstnání. Stačí však málo a jeho dokonalý život se stane noční můrou. Vše začne ve chvíli, kdy je přizván k vyšetřování smrti neznámé mladé ženy a zároveň musí řešit složitou situaci se svým problémovým pacientem