Labyrint - Eklund, Sigge, 1974- (Brána, 2014)
Jedenáctiletá Magda zmizela z domova, když její rodiče Asa a Martin večeřeli v nedaleké restauraci. Martin odevzdaně čeká na výsledky vyšetřování, ale Asa se pouští do zoufalého pátrání na vlastní pěst. I Martinův kolega Tom, zdrcený z rozchodu s Katjou, hledá stopy vedoucí k Magdě, zatímco Katja chce začít nový život v New Yorku. Všichni čtyři však mají svá tajemství a ta brzy vyplují na povrch.