Láska v Paříži - Barreau, Nicolas (fiktivní postava), 1980- (MOBA, 2016)
Alain Bonnard, majitel malého kina v Paříži, je nostalgikem z přesvědčení. Rád promítá filmy a má rád lidi, kteří na ně chodí. Hlavně tu okouzlující, plachou ženu v červeném kabátu, která přichází každou středu a vždy sedává v řadě číslo sedmnáct. Jaký je asi její životní příběh? Jednoho večera najde Alain odvahu a pozve neznámou krásku na večeři. Tak začíná jeden z nejúžasnějších milostných příběhů, v němž svou roli hraje i film Woodyho Allena..