Zázračná metoda radikálně nový přístup k problémovému pití alkoholu - Miller, Scott D., 1958- (Portál, 2014)
Tato svépomocná kniha nabízí vysoce účinnou pomoc lidem, kteří mají problém s alkoholem, a jejich blízkým. Vychází z krátkodobé terapie orientované na řešení. Čtenář pomocí přehledně strukturované a velmi čtivé knihy hledá vlastní řešení, učí se rozpoznávat výjimky, tedy chvíle, kdy pro něj pití není problém, všímat si situací, kdy se již zázrak odehrává, zvládat recidivy a nezdary