Dokonalý rodič neexistuje - Filliozat, Isabelle (Computer Press, 2011)
Staňte se rodičem, jakým chcete být! Kdo by nechtěl být dokonalým rodičem! Tento bestseller vás provází výchovou, místy, která se dotýkají křehké dětské duše (neznevažujeme třeba někdy pocity svého dítěte?), i místy, která odhalují naše rodičovské slabiny. Jedním z cílů této poutavé knihy je lépe pochopit, co se v nás odehrává, když na naše děti křičíme nebo jim nedokážeme nic odmítnout. Příčiny svých výchovných selhání naleznete ve své minulosti, ve výchovných chybách vašich rodičů, ale díky této knize se naučíte nad svým chováním získat kontrolu a chyby napravovat.