Sniper : příběh Boba Lee Swaggera - Hunter, Stephen, 1946- (Naše vojsko, 2011)
Příběh plný mocenských intrik a záhad otevírá několikanásobná vražda odpůrců války ve Vietnamu. Na tomto společenském pozadí se odehrává strhující příběh o tom, že i bývalí snajpři mají nejen profesionální, ale i lidskou čest