Bezpečnost dětí na internetu : rádce zodpovědného rodiče - Eckertová, Lenka (Computer Press, 2013)
Doufáte, že se vás a vašich dětí problémy na internetu netýkají? Omyl! Přečtěte si tuto knihu a zjistíte, že vaše sladká nevědomost a jejich nemístná sebejistota může ublížit. Tento průvodce obsahuje deset tematických okruhů - potíží, které se týkají každého uživatele počítače či mobilního telefonu s přístupem na Internet. Najdete v něm skutečné příběhy ze života a reálné situace. Na tvorbě knihy se podílely více než dvě desítky odborníků, pro něž jsou zmíněná témata denním chlebem.