O vlkovi a sedmi kůzlátkách - Janovec, Ladislav (První čtení (Sun), 2016)
Co udělala neposlušná kůzlátka, když maminka odešla? Poslechla ji a nevpustila dovnitř vlka? Nebo ano? A jak to celé dopadlo? Texty uvnitř knihy jsou vysázeny velkými písmeny. Kniha je vhodná i pro výuku čtení genetickou metodou