Neviditelný : elitní sniper - McEwen, Scott, 1961- (CPress, 2017)
Spoluautor nejúspěšnějšího bestselleru New York Times Americký sniper přichází s dalším strhujícím thrillerem z vojenského prostředí! V dalším pokračování dějem nabité akční série Elitní sniper je přísně tajná skupina elitních bojovníků nucena zapojit se do mexických drogových válek. Když je v Ciudad de México zavražděna americká diplomatka přízračným sniperem musí se Pope obrátit na vysloužilého operativce Delta Force Daniela Crosswhitea a nejnovějšího hrdinu Elitního snipera, bývalého příslušníka zelených baretů Chance Vaughta