Hygge : prostě šťastný způsob života - Wiking, Meik, 1978- (Populárně naučná, 2017)
Pocit spokojenosti spočívá v být, nikoli mít. Tato kniha vám nabídne rady a tipy, jak know-how nejšťastnějšího národa na světě můžete využít ve svém životě i vy