Pro trochu slávy : poslední část z cyklu Z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Baronet, 2015)
Kniha sleduje dobrodružství dvou lidí, velitele jednotky SS Kuna von Dodenburga a mrzoutského amerického zpravodajského důstojníka kapitána Lawsona. Po celé válkou zmítané Evropě se potýkají se společným nepřítelem - krásnou, smyslnou Frau von Assleben, práskající bičem. Slavní antihrdinové Schulze a Matz stojí věrně po von Dodenburgově boku a společně táhnou úderný pluk nejlepších německých pěšáků. Nade vším se tyčí nedobytný a majestátní Schloss Hammerstein, hrad začleněný do impozantní Siegfriedovy linie - posledního německého obranného postavení před postupujícími Spojenci