Čmeláci v srdci - Hülsmann, Petra, 1976- (Knihy Omega, 2015)
"Hele, láska tě nesmí vodrovnat, " radí Leně moudře taxikář Knut. To se sice hrozně lehce řekne, ale mnohem hůř udělá, obzvlášť když je její snoubenec pěkná nula a ona sama přijde kvůli hloupé chybě zničehonic o práci. Na sebelítost jí však nezbývá čas. Lena je nucena změnit od základů svůj život - nastěhuje se do chaotického bytu ke své nejlepší kamarádce. Navíc jí spolubydlící Ben leze pořádně na nervy! Je totiž neuvěřitelně arogantní a k tomu ještě věčný sukničkář. Jenže její srdce se rozbuší pokaždé, když na něj jen pomyslí, z čehož je Lena celá nesvá