Policejní stanice Brooklyn : případ Mary Handleyové - Levy, Lawrence H. (Knižní klub, 2017)
Rafinovaný příběh s nezapomenutelnou hlavní postavou, která se setkává s mnoha známými historickými osobnostmi, je zasazen do New Yorku roku 1888. Mladá, chytrá a cílevědomá Mary Handleyová z Brooklynu se snaží prokázat vraždu Charlese Goodriche, bratra významného člena newyorské městské rady a účetního Thomase Edisona. A prosadit se ve světě mužů - politiků i policistů