Případ zatoulanýho rybáře : tři trampské detektivky - Frána, Jan, 1965- (Petrklíč ;, 2016)
Tři vynikající detektivky z trampského prostředí od známého a oblíbeného autora, v nichž najdete napětí i humor, které k trampingu patří odjakživa.