Manželova žena - Corry, Jane (Mladá fronta, 2017)
Psychologický thriller, v němž každodenní lži jednotlivých postav utahují smyčku osudu čím dál pevněji a vedou k nezvratitelným událostem. Když se mladá advokátka Lily provdá za Eda, je pevně rozhodnutá za své manželství bojovat. Hodlá nechat tajemství minulosti za sebou. Jenže pak začne pracovat na svém prvním případu vraždy a seznámí se s Joem, odsouzeným vrahem, který ji podivně přitahuje. Kvůli kterému bude brzy ochotná riskovat takřka vše. A Lily není jediná, kdo má tajemství