Šílená - Esposito, Chloé J. (Beletrie (Jota), 2017)
Beth a Alvina jsou jednovaječná dvojčata, ovšem kromě podoby nemohou být rozdílnější. Beth se provdala za bohatého italského krasavce a žije na Sicílii ve vile snů. Alvinin život nestojí za nic. Pak nastane výměna a už nic není takové, jak se na první pohled zdá.