Dokonalé plány - Sheldon, Sidney, 1917-2007 (Klokan (Alpress), 2017)
Ctižádostivá Leslie ví, že pro některé muže je moc to největší afrodiziakum, a Oliver, pohledný guvernér malého jižanského státu, zjistil, že zuřivost odmítnuté ženy je horší než peklo. Oliver chystá strategii k dobytí Bílého domu, ale zhrzená Leslie ho chce donuti, aby litoval, že se vůbec narodil.. Jenže i nejdokonaleji připravený plán může svého strůjce strhnout do záhuby.