Nerozlučný pár - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2017)
Emily je přesvědčená, že za požáry rodinných domků, při nichž zahynula i její sestra, stojí sériový vrah. Nikdo jí to nevěří, a tak hledá pomoc u Bookse, bývalého agenta FBI. Společně přijdou na vrahův systém a nastraží na něj několik pastí, jenže on pokaždé unikne. Nakonec vrah přece jen udělá chybu