Ruka ruku myje - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2017)
Dennis Mira zjistil, že jeho bratranec Edward má v úmyslu prodat dům, přestože slíbil, že dům zůstane v majetku rodiny. Když si o tom šel s Edvardem promluvit, dostal úder... Poslední vjem, který si pamatuje, je Edward celý zkrvavený a svázaný na židli. Jenže teď je bratranec pryč. Eva Dallasová pátrá po motivu jeho zmizení, které všechny zaskočilo. Nakladatelská anotace.