Jaké je to v nebi? : vše, co byste chtěli vědět o posmrtném životě - Bertoldi, Concetta, 1953- (Noxi, 2015)
Autorka je ve styku se záhrobím už od dětství. Působí jako médium na plný úvazek a pořádá pravidelné seance se členy britské královské rodiny, americkými celebritami, politiky a dalšími osobnostmi. Na setkání s ní je toho času dvouletá čekací listina. Žije s manželem v New Jersey. Ve své knize s neobyčejnou otevřeností a suchým humorem odhaluje skutečnosti o osudu a štěstí našich drahých zemřelých. Odpovídá na jakékoli otázky: od praktických až po skandální. Kromě toho se s námi dělí o osobní tajemství a s osvěžující upřímností přiznává, jak jí tento zázračný dar ovlivnil život, manželství, přátelství a profesní dráhu a jak jej rozličnými způsoby využívá k tomu, aby pomohla ostatním