Hrdinové z Dračí ulice. - Perplies, Bernd, 1977- (Fragment, 2015)
Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství! Sklep v neviditelném domě v Dračí ulici číslo 13 je odjakživa nedobytně uzamčený. Sando, Hanissa a Tomrin si už mnohokrát říkali, co tam asi může být. Nikdy se jim ale tajemný vchod nepodařilo odemknout. Jednoho dne však západka náhle povolí a poklop nad schody se otevře. Kamarádi neváhají a okamžitě se vydávají na průzkum. V ponurém sklepení objeví ďábelské zrcadlo. Pouhý pohled do něj vyvolá duchy z minulosti, kteří vůbec nejsou přátelští