Skrytá hrozba - Stiefvater, Maggie, 1981- (Fragment, 2015)
Ve světe Erdu zvládne jen hrstka vyvolených přivolat spirituální zvíře. Těm, kteří to dokážou, přinese svazek mezi člověkem a zvířetem výjimečné schopnosti