Pokrevní pouto - Nix, Garth, 1963- (Spirit animals, 2015)
V Erdasu zuří válka. Dobyvatelé obsazují celá města a země – a s nimi i Mej-linin domov. Dívka už nechce jen čekat a cvičit se v boji, a tak se společně se svým spirituálním zvířetem, pandou Dží, vydává na území sužované válkou. Přátelé jí budou na blízku – ale nejen oni. Nepřítel totiž číhá všude...